Tietoa meistä

Laatoitus ja Saneerauspalvelut Lehtonen on vuonna 2009 perustettu yritys, joka on erikoistunut laatoitus- ja saneerauspalveluihin Varsinais-Suomen alueella. Yrityksemme tarjoaa laadukkaita palveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaillekin. Ammattitaitoiset ja kokeneet työntekijämme yhdistävät vankkaa osaamistaan asiakaslähtöiseen palveluun.

Me toteutamme laadukkaat laatoitukset niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiin. Takaamme ensiluokkaisen työnjäljen kokeneiden ammattilaistemme voimin.

Laatoittajamme omaavat vuosien osaamisen alalta sekä VTT:n vedeneristäjän sertifikaatin, mikä varmistaa työmme korkean laadun ja kestävyyden.

Me olemme täysin suomalainen yritys ja tarjoamme palvelumme suomalaisella ammattitaidolla. Valitsemalla meidät, valitset luotettavan kumppanin laatoitushaasteisiisi. 

- Laatoitus- ja kylpyhuoneremontit - Lattia- ja seinälaatoitukset - Sauna- ja märkätilasaneeraukset - Lamintaattiasennukset ja listoitukset - Laatoitusten korjaukset ja huollot - Laatoitustöiden suunnittelu ja konsultointi - , takkojen ja muurien rouhepinnoitukset